En dag i djungeln

Publicerad: 12/04 08:40

Treorna fick föreställa sig att de gick in i en tavla och hitta på en berättelse  om den. Tavlan är elektronisk. Man kan se vattnet stänka och höra det porla i vattenfallet och fåglarna sjunga.

Fredrik skrev:

EN DAG I DJUNGELN

Det var en gång en pojke som hette Sam som bodde i djungeln. Han hade en fin koja. Men en dag kom det ett papper flygande genom fönstret. Sam tittade på pappret, det var en skattkarta!!!!!!!!!!!!!!!

-Jag ser ett stort kryss och en väg till ett vattenfall, sa Sam. Sam sprang raka vägen till vattenfallet. På vägen dit hörde han fåglarna kvittra, det doftade kåda. Men när han kom dit såg han att det nästan var omöjligt att se skatten!

-Var är skatten, inte ovanför vattenfallet, inte under vattenfallet. Inte kan väl skatten var inne i vattenfallet!  Varför inte, tänkte Sam.

– Jag tar en titt inne i vattenfallet. Sam tränger in sej men när han äntligen kommit in i vattenfallet så ser han åtminstone hundra kryss i grottan.På varje kryss ser han en jätteliten bokstav.

( fortsättning följer nästa vecka)

Dickursby skola, Vanda

RSSDickursby skola, Vanda

Lågstadieelever bloggar om vardagen i skolan

  • VEM BLOGGAR HÄR?

    Tio andraklassare: Fredrik Sundqvist, Ronja Lindberg, Emma Vaurio, Tomek Tuovinen, Hanna Streng, Anna Termonen, Frida Lehtonen, Ronja Manninen och Tom Fougstedt. Axel Forsell saknas på bilden. De gillar fotboll, fiskar, sagor, planeter, hästar, raster, gymnastik, slöjd och kattungar.
  • Kalender

    april 2012
    M T O T F L S
    « mar   maj »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • Kategorier